Saturday, August 20, 2011

FaceBuuk Poke!


.



Yeayyy!! Akhirnya dah cecah 200 poke! ^_^



Thx pada yang mereply poke ku~





Name korang ade tak dalam senarai ni? : )

.

Tuesday, July 12, 2011

Transformer 3

.




Korang dah tengok cerita ni?
Aku dahh~ :D

BomberBirds itu adalah hiasan semata-mata


Durasi filem adalah 155minit.. Oke memang sangat mengantuuk kuut tengok citer tu start dari jam 0030 waktu antarabangsa.. Yang ta ley blah, jalan lenggang gile time balik!! Almaklumlaahh.. Perhimpunan BERSIH bakal di adakan beberapa jam lagi.. Jalanraya lak ditutup sana sini.. Dah macam malam raya! Macam bandar berzomba pun ade gak? Creeepy kuut~


p/s : paham2 je la ea kalaw da tiket tu ade 2



.

TerimaKasih Na'im Samsuri

.



Ke hadapan encik Na'im Samsuri, Hei kawan! Terimakasih untuk movie-movie yang kau bagi kat aku tuu.. Memang terbaekk arr! :D Wat mase ni, aku nak habiskan dulu rally citer Harry Potter..


p/s : aku ta berani na tengok cerita Final Destination.. :(



.

Sunday, March 13, 2011

Rebonding cara murah?

.

Haaa!! Mari mari kita belajar buat rebonding cara yang agak murah!


Oke mula-mula kita memerlukan ubat untuk rebonding..



Yang aku beli ni berjenama GLATT.. Sebenarnya, macam-macam jenama ada..
Kamu kamu pergi laa mana-mana farmasi yang berdekatan, tak kesahla Guardian mahupun Watson, dan cari benda alah ni.. Benda ni ade dua jenis.. NORMAL dan STRONG.. Kalau nak tawuu ape beza antara NORMAL dan STRONG, sila tanya kepada pekerja-pekerja yang ada di situ.. ;) Ohhh harga benda yang aku beli ni adalah RM20.90





Bahan-bahan untuk rebonding : 


1. Berus gigi yang tidak digunakan.

2. Dua beg plastik untuk dijadikan sarung tangan.

3. seSikat pisang yang bersaiz jarang-jarang.

4. Bekas untuk mengisi ubat rebonding.

5. Kerusi roda untuk duduk.

6. Air untuk minum basuh mata andai terpedih.




Cara penggunaan yang salah :


Calitkan ubat rebonding tu kat beruus gigi then sapuu rata ikut suka hati ke rambut korang..



Lepas da rata ke seluruh rambuut.. Korang biarkan rambut korang di selubungi ubat rebonding selama 10 - 20 minit.. 



Sambil-sambil menunggu, korang boleh la pergi buat apa-apa yang patut seperti takutkan adik-adik korang dengan gaya rambut skema :-






ataupun bertapa menahan kentuut dengan penuh skema :-




Lepas da 10 - 20 minit, korang basuh rambut korang bersih-bersih sampai korang rase rambut korang dah tak melekit..



Haaa selesai basuuuh, korang dah boleh menggayakan rambut korang ikuut gaya yang korang minati..



Gaya Skema :-






Gaya nak kena pelempang :-





Gaya duri landak yang maju kehadapan :-






Gaya innocent? :-






Gaya perogol :-






Gaya antena di hadapan :-






ataupun Gaya rambut cap ayam :-






Ape pun, dua orang manusia diperlukan untuk menjayakan eksperimen ini..





Oke korang~ 
Selamat mencubaaa~ ;D



p/s : manual di atas adalah rekaan semata-mata.. 
sila baca manual yang diberikan di dalam kotak untuk penjelasan yang lebih terperinci..



.

Wednesday, February 9, 2011

LCCI-IQ 1B crew

.


Ohhh ohhh!! 
This is some of my classmate of 1B at IPB! :D
(aku ta pandai, tu yang masuk kelas 1B) ^_^


Ahaaa! Introducing!
Our otai class!! 
(yang tengah tidur tu)


Dia adalah seorang yang sempoi..
Murah hati!!
Cute? 
Kalau tanye aku, aku jujur akan cakap YES SHE IS! :D





 Oke oke yang belakang itu adalah our handsome boy..
Belah kiri tu Khairi..
And belah kanan ialah Azhar..
Dua-dua master math dengan bookkeeping.. >_<





Kita zoom sikit! :D





Oke next is...





 Errrr.. Gaya tidur ini dinamakan Superman Style! :D
Oke abaikan gambar ni.. ~_~''
Farah anis tidur, so aku pun nak tidur gak! :D





 Farah Anis sekali lagi!
Yeaaah!! Dia seorang yang rajin sebenarnya!! :D
See see? Rajin kan dia study? ;)





 Oke yang ni pun boleh abaikan.. ~_~''





Gadis misteri ini pula adalah kak ira..
Dia sangat cute time pakai spectacles.. ^_^





 Ahaaaa!
Cik Fatin Nadiah!!
Seorang gadis yang periang dan suke cakap "anyong hasyo"..
Sah fanatik korea ni.. :p




Yang ni aku tak kenal..
Time ni aku main snap je.. ~_~''





Dan ini adalah Fatin Farhana!
Kalau korang tengok facebook dia..
Masyaallah..
Indah rupa daripada facebook..
Aku pun hampir tak kenal dia time mula-mula add.. ~_~''
Best gak ea snap gambar orang time tidur? ;D




Anyway..
 Next 2 weeks ade boria untuk Intensive English..
Aiseyhh mati ooooo.. 
Aku da la ta bape petah berkata-kata english.. Haha!! ;D
All the best to all group and class!! ;)




Next time aku snap pic orang lain pula ye?
Watch out guys and gurls! 
Bhahahaha! ;D
 .

Saturday, February 5, 2011

Clash/break with your partner

.

Tajuk tu tiada kene menenge pun dengan aku sebab aku da lame single,
and i'm proud about my status.. :D
even not all people believe it.. >_<


Oke here is some opinion from my friend on how to break/clash with ur partner.. ~_~''


click at the image for a bigger size!



thanks to all that participate even some of u give a crap opinion..
really apreciate it! ;D

.

2011

.


doing nothing while thinking

what will i be in this year?

am i gonna be the same like past year?

am i gonna a be a better man?

am i gonna be WORST than the past year?




then..

dont just sit there and thinking

do something will you?



oke jum siapkan 2 lagi soalan intensive math untuk hari ini :D 

.


Wednesday, February 2, 2011

Ewa di copycat!?

.

Haa tu laaa.. 
Sape suwo kaw comel sangat?
bhahaha! ;D


Ni haa cara-cara nak report kat Mark Zuckerberg..



p/s : aku rase dia peminat fanatik kaw kuut? tu yang sampai dia na jadi mcm kaw? :D

.

Monday, January 31, 2011

PcPlanet Annual Dinner


29 Januari 2011

Annual dinner at hotel area Puchong



















Sunday, January 16, 2011

New!

 .


Assalamualaikum pada para-para reader sekalian!


16 Januari
4:45am




Howw yeahhh!!
My new window!! ;D

suke!

suke!

suke!

suke!

suke!

suke!

oke tak perlu kuut 'suke' tu banyak-banyak semata-mata nak ekspresikan betapa heppynye aku dengan window yang baru aku install ni.. ^_^




Aku juga tidak lupa untuk menukar 'persona' untuk firefox ku~ ;D

Nampaknye tema ku kali ni adalah kehitaman..
Sempena warna kulit ku yang agak hitam ni.. ~_~''

Ahh lupe!
Lappy ku juga kelihatan seperti baru sebab tadi mase kerja, aku gune cleaning kit dan bersihkan screen lappy yang da agak uzur akibat di 'explore' oleh adik-adik ku.. >_<
 
 
p/s : pasni nak beli laptop skin plak please? :D
tapi rasenye, better beli lappy baru? :3
uuuh, da 2 tahun lebih lappy ni setia bersama ku..
i LOVE u soo much lappy~ ;)
 
 
.